ST Friström Bygg växer och söker nu nya medarbetare.

Företaget utför byggtjänster till företag och förvaltningsorganisationer och vårt primära upptagningsområde är till största del norra Stockholm. Vi har hjälpt kunder i Norrort sedan 1989 med allt inom om- och tillbyggnader, kontorsanpassningar samt renovering av våtutrymmen så som badrum. ST Friström har ett stort fokus på kvalité. Vi kan åta oss såväl små som stora bygguppdrag och har en gedigen kunskapsbank inom företaget för att hjälpa våra kunder till rätt resultat.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på ST Friström Bygg kommer du att arbeta med blandade byggprojekt i olika storlekar med allt från mindre arbeten upp till offentliga miljöer, kommersiella lokaler samt jobb mot kommuner. Viktigt är att du är självständig och vi ställer krav på att du är serviceminded, ansvarsfull och noggrann.

Kvalifikationer 

  • Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att göra det lilla extra och som brinner för att överträffa kundens förväntningar. Som person har du lätt att hitta lösningar och är lyhörd för kundens önskemål. Du samarbetar bra och trivs att jobba både själv, i team och tillsammans med våra samarbetspartner inom alla typer av hantverksgrupper.
Positiv inställning och social kompentens är något vi värderat högt.

Vi tänker att även du som inte jobbar i branschen just nu men är händig och vill prova något nytt gärna får höra av dig.

Vi erbjuder

En trygg och rolig arbetsplats där den anställde är lika mycket i fokus som kunden. För vi vet att med nöjd personal kommer nöjda kunder.

Som anställd på ST Friström Bygg får du:

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Försäkringar
  • Karriär och utveckling
  • Tillgång till verksamhetsbil

Anställningen är en heltidstjänst med provanställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på:

Mejladress: jobbansokan@fristrombygg.se